Varför göra nåt i tid och slippa sista-minuten-stress....

....När man kan skjuta upp allt tills man sitter dagen innan (om ens det) och fixar det man nu ska fixa?

Nej, egentligen vore det så jävla mycket smartare att planera och göra grejjerna i tid istället för att skjuta upp det tills sista sekund. Men jag verkar vara immun mot sånt. Sista minuten ska det va om det ska bli nåt gjort! Just nu syftar jag mestadels på min vatten-text som jag ska skriva som en uppgift på textkommunikationen. Har inte kommit så långt så det blir väl måndagkväll på det misstänker jag, kul kul..

I dag är det i ala fall söndag. Veckans roligaste kväll, inte... jag hade i alla fall tänkt fixa lite med bilder (jag har nu både word och photoshop, hurra för att ta tag i saker!) och därefter hade jag tänkt sätta mig och titta på en Beck-film. Beck är söndag helt enkelt;)

Inga vattenproblem här inte;)


/E

Det är skön t

Vi älskar hockeyspelare jag och Malin, speciellt om dom är lite nervösa.....

 

en vecka.

Ja, nu är det nästan precis en vecka sen vi åkte från Kreta och för nästan exakt en vecka sen började mitt lagomt irriterande halsont. Och över är det inte, no no no. Sen jag kom hem från skolan idag har det blivit värre och värre, ohja. Här hostas det för fulla muggar, ont i öronen, ont i halsen ja you name it. Jag hater´t iaf, vill bara få vara frisk liksom.
Idag går jag på nässpray, alvedon och hosttabletter (japp, detta inlägget är ett tyck-synd-om-mig-inlägg)

Men när jag kom hem förut idag möttes jag av lite godis, chips och halstabletter som pappa köpt till mig innan han åkte till jobbet. Skönt att någon känner medlidande =)

Men glad är jag trots allt, det är fredag imorgon och det är ingen skoldag, halleluja!



/ H

Fel signaler

Övningskörde till stallet i dag och kom i en snäv grussväng när jag möter en monstertraktor som tar upp hela vägen. Första reaktionen borde därför vara att kasta sig på bromsen, men icke, det snekopplar totalt och jag trycker på gasen, smart som jag är, blir ett ögonblicks panik innan jag lyckas hitta rätt pedal och få stopp på bilen och därefter backa en halvmil, typ i alla fall;)

Jaja, jag överlevde det också och nu sitter jag här och skriver på min laptop som är tillbaka efter diverse turer på reparation, men nu är den fräschare än någonsin! Känns ovant att sitta vid den eftersom jag har vant mig vid värsta blaffdatorn, men nu är den här så mycket snabbare att jag får vänja tillbaka mig.. Synd dock att jag inte har ett enda program på den utöver vlc media player. Jag menar verkligen ingenting, inte ens word, och det är lite surt... Måste fixa det på nåt sätt. Synd också att jag inte har en enda bild på den, eller photoshop...


/E

projektarbete...

Skolan har som sagt dragit igång för full rulle och vi har redan fått en massa läxor att göra, helvetet har börjat.
Nu när vi går i trean är det också dags för projektarbete. Jag och Malin hade tänkt oss en hemsida med Karlstad i centrum så att säga, skriva om nöjen som sker bland annat. Men det visade sig att det redan finns ett antal sådana sidor om Karlstad, tyvärr. Det var ju bra onödigt !
Så nu blir det till att hitta på någon ny "röd tråd", om någon stackars krake har någon idé så vill vi gärna veta !
Något som vi i stort sett bestämt att ha med är väl en slags testpanel, fixa till bloggen på riktgit och ha med, kanske slänga in någon webb-tv o.s.v.  men som sagt, en röd tråd behövs !

Vi får väl se vad det blir av allt det här, först krävs ju ett godkännande och handledare !

/ H

Back to the vardag

På måndagen var det dags att landa på fötterna igen och ta sig tillbaka till skolan, lagom kul sådär men jag kan inte klaga på att det var alltför ansträngande. I vilket fall som helst var det andra dagen i dag, men första med riktiga lektioner, Textkommunikation och Matte C.

Tycker sommaren var alldeles för kort men det känns som att skolan kommer bli lite lättare än förra årets monsterplugg, bland annat är vi helt lediga hälften av fredagarna. Det är inte helt fel kan jag lova;) 

Jag och Malin ska även försöka vara duktiga och komma igång med ett projektarbete, får väl se vart det bär i väg. Känns lite som att vi har nollkoll, men vi har en idé. Vi får hoppas att vi kommer en bit med det... Känns ändå som att det kommer lösa sig, vi har blivit mycket bättre på att ta tag i saker tycker jag!

I övrigt försöker jag hålla mig lugn, inga hastiga promenader eller joggingspass utan jag får vackert försöka jaga bort mitt halsont först. Annars är jag riktigt sugen att sätta i gång och träna lite, det känns som att det hör till den här vardagen som man ska anpassa sig till igen nu;)

/E

Oh vilka babes! hehe;)


Här har vi en äkta alban, med ett litet svenskt ordförråd, eller ett stort om
man ska ta med att han kunde i stort sett alla fula ord på svenska!
En riktigt trevlig prick minsann;)


Här har vi en kille som vi såg varenda dag vi var ute, en riktig partyprisse minsann!
Såg ut som en blandning av Jean-Pierre, Junior och Hansonbrothers...


Världens smörigaste schweisare.... eller topp tre i alla fall;)



Alonso, tror vi, vi är inte hundra på hans namn riktigt, men italienare var han,
med kass engelska. Kompisarna kallade honom för stupido, jae kanske det;) haha


Vilken babe, eller hur? haha, nja kanske inte....eller , verkligen inte. Men han hörde
till italiengänget i alla fall!


Japp, italiengänget samlat, dom bedyrade att dom inte hade något med maffian att göra, känns skönt;)


Oh my! Inga kommentarer, vad ska man säga liksom....;) haha


Addicted! For sure!

Trodde nästan jag skulle klara mig utan att bli sjuk efter denna resa, men tji fick jag när jag vaknade med halsont som ett brev på posten, oh my so lovely det kan bli.

Nu ska ni i alla fall få lite niceiga pictures from crete! (ja, jag vet, det blir lite svengelska när man hackat sig fram på det i en vecka;) haha


Malin är Bailysberoende, jag skojar inte, hon halsade de där små flaskorna
som om det vore vatten och hon skulle hela tiden ha mer, jag säger då det...;)


En gaffel som drinkpinne? Jo, det går det med, om man inte ska dricka med
den vill säga;)


Happy Hour!


Malin med en av de mycket "farliga" albanerna;) Det var en grek som
drog alla vidriga brott som dessa albanerna håller på med, jag och Malin
blev alldeles livrädda;) Hehe


Vatten ska det va! Malin ser väldigt glad ut över de svalkande dropparna

Mer bilder kommer snart!!!



/E


Boots with the fur, with the fur... The whole club was lookin' at her

Rethymnon flashback   :-)



/ H

Rethymnon it is!

Det var tungt att sätta sig på bussen hem från kreta, inte nog med att han körde som en dåre, vi var tvungna att lämna allt som varit så jävla kul... Som tur är har vi VÄLDIGT många bilder som minnen, tänkte jag skulle ge er några från de första dagarna här!


Vi börjar med en väldigt obligatorisk poolbild för att reta alla badsugna;)
Som ni ser ligger mestadelen av poolen under tak, så nu vet ni varför vi
inte blev så bruna;) haha


Här bodde vi, en liten skylt var det som vi givetvis missade då vi anlände
så där var vi, halv tre på natten och vilse första kvällen på Kreta, Oh yeah!


Den här skylten kollade vi bort när vi såg, ´vi badade dygnet runt! (inte i sträck då, om ni trodde det)


Piratflagg var det här!

Ne
Det var allt för denna gång, nästa gång blir det roligare bilder! Hoppas inte H blir arg för att jag lägger ut bilder på henne, men det kan jag inte tänka mig;) Så det bliré sen!

/E


hunny, i´m hooome !

Både jag och Malin är nu hemma från en helt undeeeerbar vecka på kreta !  Ingen av oss ville åka hem, och vi båda skulle nog inte tveka på att åka tillbaks redan i morgon. Fick mig en present från kreta också, en förkylning, den uppskattas inte ! Men jag går på alvedon just nu så de funkar perfa

Tillsammans har vi ungefär 600-700bilder från resan, (herregud!) och även några snygga videos på malins mobil. Och såklart ska vi dela med oss, fast om vi vågar med videos är lite mer tveksamt kanske. men iallafall, finns ingen motivation till att blogga just nu men de blire nog senare under veckan, ville bara säga att vi är hemma och har haft en mycket minnesvärd resa, tack !




/ H


Alltid är det nåt med skor...

Tänk att skor ska vara ett så himla stort problem hela tiden, jag har uppenbarligen alldeles för många för jag har väldigt svårt att bestämma mig för vilka som ska få följa med ner till Kreta. Eller så har jag för få så jag har inga som jag verkligen tycker om så det är därför som jag måste ha med så många... Så måste det ju va;) Plus att jag har världens känsligaste fötter...

I vilket fall som helstså drar det i hop sig nu, i morgon åker vi! Börjar få lite ordning på allt nu, men fortfarande är det en del kvar att fixa så jag ska ta och göra det nu!



/E

"Ahmed med fammilj..."

Fick mig ett gott skratt igår, och jag vill tacka "Ahmed med fammilj" för det   ;-)

Pappa har satt in en annons på blocket på vår soffa, och igår kväll fick vi ett mycket roande mejl från en intresserad;



Haha, jo det är ju inte direkt ett seriöst mejl kanske. Tror att det är pappas arbetskamrater som har för lite att göra på jobbet, eller ja, pappa trodde att han visste vem det var iaf =)  Men skratta de gjorde vi... Undrar vem det var som skrev, himla kul person. Har jag kanske träffat denne, om det skulle vara nån på pappas jobb så är det kanske han som alltid stod och tittade på knapparna och hoppades på att något skulle hända, eller är det kanske han som hela dagarna tittade på blocket, enbart på båtar?

Det roligaste med mejlet var ju det där med repa (med tanke på att det inte finns någon) och sättet han vill betala. Roande minst sagt =)

/ H

Det drar i hop sig...

Spänningen stiger, bara två dagar kvar tills vi drar till kreta och jag lovar, resfebern börjar smyga sig på nu....

I dag var jag i alla fall uppe astidigt, kvart i sex eftersom vi skulle in med Carisma (min häst) till ATG. Väl där drogade de henne vilket hjälpte i ungefär två minuter, hon är som hulken den där hästen, inget biter på henne;)
 Vi fick i alla fall positivt besked med oss hem, men det är fortfarande en slutcheck kvar innan vi kan friskförklara henne helt och hållet, men vi håller tummarna att det går bra!

Efter denna strapats åkte jag in till stan och fixade ut tågbiljetter och växlade in pengar, köpte present till mamma och böcker och diverse annat till resan, så det har gått i ett i dag. Väl hemma fick jag också ett träningspass när vi skulle ha ur luften ur badmadrasserna, det är jobbigare än det låter, haha;)


/E

Behind the scenes....

Tänkte visa hur det ser ut när Malin bloggar. Hon sitter på en stol, har framåtlutande axlar liknande tidigare generationer av människan, men också med en fleecefilt på huvudet.
Ja må säga att hon ser ut att stormtrivas i bloggvärlden !



/ H


Saker man inte kan räkna ut...;)

Zappade nyss över till OS-studion som SVT sänder och mot slutet av denna sändning visar man ett sammandrag från dagens tyngdlyftningstävling. Efter detta inslag går André Pops ut i studion till en expert som man tagit dit för att demonstrera och förklara denna fruktansvärt tråkiga gren..

I vilket fall som helst så frågar han Experten hur en liten kvinna på 52 kilo kan lyfta 126 kilo och hennes svar blir:
Hon är stark!

Det hade man aldrig kunnat gissa sig till;)



/E


Den snälla chauförren...

Jag hann precis, bussen hade börjat åka innan jag ens hunnit fram. Men med ett snällt vinkande till chauffören så stannande han och öppnade dörren, och han såg inte ens lite irriterad ut.  En snäll chaufför för en gångs skull tänkte jag, det är inte ofta det händer. Jag betalade för mig och klev på den ovanligt tomma nattbussen, en timmes färd väntar.
Vi lämnade busstationen och åkte vidare mot drottninggatan där en hel drös fulla människor skulle på, vilket jag faktiskt tyckte var lite kul eftersom min ipod vägrade starta, så det passade sig att sitta och halvlyssna på fulla människors svammel som dom inte ens själva är medvetna om.
De kom på en efter en och vinglade fram genom gången i bussen letandes efter en plats, tillslut hör jag en välbekant röst, dock väldigt mer högljud än vanligt. Huvudet kopplade, min bror.
Japp, en inte helt nykter bror kliver på bussen. Jag slänger snyggt runt med handen så han ska se mig, han reagerar och "va fan gör du här?" säger han, eller snarare skriker flinandes. Ja, jag kunde inte annat än skratta åt honom.
Han satte sig iallafall och han började med sitt fylle-snack, precis ett sånt svammel jag ville höra. Mycket roande att prata med onyktert folk, så äre bara. (oftast iaf)

Men nu var det inte det jag ville ha sagt med detta inlägget, jag ville skriva om nattbussarnas chaufförer. Jag tycker synd om dom, så äre bara. Massa folk som inte har vett i skallen med alkohol i sig, synd att det ofta är de snälla chaufförerna som ska stå ut med detta. Precis som igår.
Ett exempel var då en kille ställde sig bak i bussen och skrek åt chauffören ungefär 20meter innan han skulle stanna, "Men stanna då för fan!...... jävla svartskalle" 
Man ser blicken i spegeln, den är sorgsen. stackar´n, vad mer kan man tycka?

Någon som dock verkar väldigt glad över sitt yrke som busschaufför är snubben i actimel reklamen, torts att han har en snytandes-snor-tant brevid sig så kör han sin buss, men det största leende man kan tänka sig. Falskt är det ju dock, men ändå.



/ H

Skräcktur

Jag går aldrig i skogen på sommaren, åtminstone inte dagtid eftersom jag är nåt så otroligt rädd för ormar. Men nu skulle jag gå på kvällen så då tänkte jag att det nog inte skulle vara nån fara. Men jag hade inte hunnit mer än in på den ca 1500meter långa slinga som leder ner till sjön förrän jag ser den, den lilla äckliga ormjäveln som slingrar över vägen. Jag bara känner hur hela kroppen drabbas av sån vedervärdig panik att jag inte vet vad jag ska göra. Jag kunde ju inte vända tillbaka för tänk om den kom tillbaka, så jag blir tvungen att fortsätta hela vägen ner. Och när det börjar bli lite mörkt och man är så uppjagad som jag var, ja då är det ormar överallt. Varenda pinne, gren och rot förvandlas till krypande slingrande ormar.  Fy fan vilken panik jag hade, när jag äntligen kom ner till vattnet var det en helt sjukt stor lättnad. Men tror ni det tar slut där? Nej då, under den ytterligare ca 3 Km långa vägen hem hinner jag bli skrämd av kraxande fåglar och läskiga människor. Det var en lättnad när jag äntligen kom ut på Grums trygga upplysta gator. Med asfalt och hus på sidorna.... Det är galet vad man kan jaga upp sig själv och vad farligt allting blir, bara för en liten ormjävels skull...



/E

Förberedelserna har börjat...

Vaknade i morse med värsta suget efter att städa och grejja. Jag vet inte om det hade att göra med att jag drömt att jag var på väg till flygplatsen och en halvtimme innan planet ska går kommer jag på att jag inte har packat än... Därefter packade jag i drömmen hela natten och hela tiden glömde jag nåt.. Man kan ju bli nojig för ingenting nuförtiden;)

I vilket fall som helst började jag dagen med att städa badrumsskåpen och därefter gick jag upp på vinden för att leta upp mitt cyklop, positiv översakning för mig var att jag hade tre stycken vilket gör att jag även kan tvinga med Malin ut och snorkla! ( Visserligen var de typ barnstorlek, men det passar nog Malin;) På vinden hittar man för övrigt mycket smått och gott. Bland annat hittade jag en stor röd kräftbåt, den kanske man skulle ta med sig ner till Kreta... haha, eller inte;)

Jag har i alla fall bestämt mig för att vara ute i god tid med packningen den här gången och jag ska skriva listor på allt, nästan.. Men vi får väl se, det brukar sällan bli som jag har tänkt mig av någon underlig anledning;) men det vviktigaste är väl att man försöker ändå, eller hur?


                                    

/E

Cykeltur i Grums

Har suttit med Malin här vid datorn ett par timmar och fixat en massa med bloggen och sådär, och vi fick oss en skaplig design tillslut, toppen !   
Efter sånt slit passade vi såklart på att ta en cykelsväng, så up up and away !
Medan vi flög fram på sveagatan kom vi på att bland de värsta med Grums är att det är branta backar överallt, de går liksom inte att undvika. Finns ett antal att välja på men utan några veligheter (helt otroligt!) så bestämde vi oss för tömtebacken. Skulle försöka kämpa oss upp en bit innan vi skulle börja leda cyklarna, och jag hade såklart en trög växel i och ville drastiskt växla till den lättaste. Lättare sagt än gjort, kedjan gav i från sig något hemskt rasslande och istället för att åka uppför backen så började jag rulla bakåt. Jag gick av, tittade på cykeln, Fan, kedjan hade hoppat av. 
Jag försökte så gott jag kunde med att vara meckar nisse men gav upp och ringde istället efter pappa och sa att jag stod mitt i en backe och att han skulle få komma. och det gjorde han.
Han tittade på kedjan och sa, "Men du gör bara såhär" och fem sekunder senare var cyklen fixad. Kände mig skapligt kass.
Men cykeln blev som född på nytt igen (och även jag som fick tid att andas ut), och tur var väl det =)

    

/ H

Det fina med svengelska

I går var min mammas tremänning och hälsade på hemma hos oss. Eftersom jag och Malin precis bokat resa till Kreta blev det givetvis diverse resehistorier som drogs.
Hon berättade bland annat om när hon som ung skulle resa till Spanien med en kompis. På transferbussen till hotellet råkade de ut för en oerhört informativ reseledare och eftersom de skulle av näst sist fick de höra oerhört många gånger att de skulle be att få lägga in värdesakerna i värdefack, och detta hette safetybox på engelska, safetybox, kom i håg det allesammans manade den här reseledaren. För mammas tremänning och hennes kompis blev det här bara roligare och roligare ju mer de smuttade ur fickpluntan de hade med sig och när de klev av bussen vid hotellet på kvällen var det ivrigt fnittrandes och härmandes av denna reseledare "kom nu ihåg, saaafetybooox, hahaha"
I vilket fall som helst, de tog sig upp på rummet, piffade upp sig och gjorde sig redo att dra ut på stan. Väl nere i foajen frågar kompisen oroligt, "du fixar väl det här nu?" Oh ja, det skulle inte vara några problem sa hon och viftade undan håret och går fram till receptionisten som är en äldre herre, och säger självsäkert, "Can you please help me, I need a fack"
Receptionisten tittar konstigt på henne innan han brister ut i skratt och frågar om det inte är en safety-box hon ska ha...
kompisen står bakom och garvar halvt ihjäl sig, men tremänningen fattar ingenting förrän hon frågar kompisen vad hon sagt...

Ja, nu har ni ett bra exempel på varför man ska prata ett språk i taget, annars kan det bli jämt liiite fel;)



/E

Visst du att...

Krocket har varit en OS-sport? 

Det har det i alla fall, om än bara en gång år 1900 när OS hölls i Paris och deltagarna endast var fransmän.
Jag tycker ändå att det är ganska roande att krocket, som i mina ögon inte kan räknas som en sport utan mer ett spel, har varit med i OS. Tänk er själva hur det skulle vara om det fortfarande var med... Ganska festligt inte sant?




/E

Tänk om...

Tänk dig att du sitter längst ut på en brygga med vanliga kläder och skor på dig. Du sitter bara där helt enkelt när det helt plötsligt kommer ett gäng emot dig. Du uppfattar det här gänget som lite huliganaktiga. Dom verkar faktiskt inte alls snälla, ser rent utav hotfulla ut. Så vad gör du, hoppar du i vattnet och försöker simma till andra sidan (det är inte jättelångt, sisådär en 75 meter bara) eller väntar du iskallt ut dom och räknar med att du har missbedömt huligarna totalt? För, det är ju ganska pinsamt om det visar sig att dom inte alls ville slå ner dig utan bara sätta sig på bryggan dom också... Hur ska du då förklara att du hoppade i vattnet med kläderna på och allt..
- Nej, men jag fick bara en hastig impuls att det vore skitskönt att hoppa i med kläder och skor och simma en tur...

Men, tänk om du hade rätt, då skulle du sitta där och vara skitnervös och undra, ska jag hoppa i? Och när ska jag göra det, dom kommer bara närmare och närmare hela tiden....

Så vad gör du? hoppar du eller är du iskall?


Japp, så gick tankarna i går på bryggan, tänk om....


/E

Det sa jonte..

Youtube gör allt möjligt... Den här låten är defenitivt ingen favorit, men nu är den faktiskt rätt rolig!



Och är man lättroad är det ännu bättre;)

bland kartonger och skräp.....

Här hemma ser allt just nu ut som en bombnedslag. Flytten blir i mitten av oktober, men det känns som om det vore nästa vecka så som pappa håller på att rensa, slänga och köpa nytt hela tiden.
När jag kom hem från mitt underbara arbete ser jag att jesper sitter nedgrävd i lådor med gamla leksaker och skolböcker. Även jag kastar mig ned bland kartongerna som om de vore ett bollhav och letar ivrigt efter någon låda som kan vara märkt "Malins leksaker" , "Malins böcker" eller liknande. Jag hittar en, och finner en mycket fin bild. Och eftersom jag känner mig så snäll idag så ska jag självklart dela med mig, och jag tror nog inte Malin misstycker !



      / H

Lätt val

Jag berättade för malin igår om en film jag hade tänkt se, "livet i åtta bitar" hette den. Jag tyckte det var helt perfekt att den bara var en timme lång, men Malin som vanligtvis gillar korta filmer började redan här gnälla.
- Va är det för jävla kass film som bara är en timme...? (tänk er megagnäll röst...)
Sedan berättade jag vad den handlade om, en kille som spelade så mycket nintendo att hans flickvän tillslut kom med ett ultimatum, vinn nintendo VM så skulle hon aldrig mer klaga, eller förlora och aldrig mer få spela. Sagt och gjort,han anmäler sig men kruxet är såklart att det går dagen efter hans familjs stora judegrej och han måste dessutom flyga till nintendo grejjen som går i USA så nu är ju frågan hur han ska hinna med allt eftersom han inte kan missa judegrejjen för då pratar hans familj aldrig mer med honom. 

Efter att ha dragit denna långa förklaring av filmen för henne får jag en konstig blick och hon säger (som om det vore den mest självklara sak i världen....)    
- Men han får väl göra slut med flickvännen då, hon kan väl inte vara så jävla speciell...
Nej, men visst, varför göra saker komplicerade;)


Japp, måste ju säga att det ska bli himla skoj med rörlig bild till hösten, kan tänka mig att Malin kommer med många roliga ideér på filmer....



/E

En liten presentation....

... av oss, för tro det eller ej vi är faktiskt två! Praktiskt nog heter vi dock samma sak vilket ni kanske redan listat ut, smarta som ni kanske är, vad vet vi?

Vi har i alla fall Malin, eller Hakka som hon i bland kallas när folk vill skilja oss åt. Hon är en gammal innebandynörd men har numera lagt de ambitionerna på hyllan, nu är det fotografering som gäller för hela slanten, vilket gör att man får se upp. Malin har nämligen drömmar om att bli den största paparazzifotografen ever. Så alla kändisar (och alla andra också för den delen) får se upp när hon kommer springandes med sin kamera. Innan man vet ordet av det är smygbilden ett faktum! 

                                     

Sist och minst har vi Malin E Hitler (som hon så fint kallades av vår geniala lärare Anders). Hon är precis som de låter, en riktig bitch, eller ja åtminstone när hon var liten (dvs på dagis då vi råhatade varandra rent ut sagt). Nu har hon faktiskt utvecklats till en normal 18åring bosatt i underbara Grums. Och sen måste ju även detta med hästar tas upp, egentligen vill jag inte skriva om det men känns som att jag måste eftersom det är hennes liv i stort sett, galen människa. Iallafall. duktig är hon ju, men hästarna är inte lika bra. Hon flyger och far var dag ! (Malin blir nu ledsen eftersom hon tycker jag snackar nedvärderande om hennes förbaskade häst, men de skiter jag i. Jag har ju rätt, som alltid)



Sådär, två presentationer om oss själva, skrivna av varandra. Men det kanske ni förstod, eller vad vet vi?


Malin it is!

Vafan skriver man i sitt första blogginlägg egentligen? Några idéer`? Ne, just de.  Så vi hoppar det och kör på nästa !


RSS 2.0