Oj va kul...

....jag har det i dag... inte:P

Usch, sitter och stirrar på bloggen, inte den här då utan den nya och jag drabbas av panik! Det känns som att nu när vi ska börja på den  nya så måste den ju vara så jävla mycket bättre än den vi redan har och det känns så svårt att komma i gång. Känner bara att det här projektarbetet kommer bli så mycket jobb att jag inte riktigt vet i vilken ände vi ska börja. Det kommer ju inte bli mindre att göra framöver och jag tror ingen har missat att jag inte är det mest effektiva snillet...

Men det blir intressant att se hur det kommer gå... käpprätt åt helvete kanske? Succé? Mellanmjölks version? Vad tror ni?
Jag vet vad jag tror men jag håller det för mig själv;) haha


/E

jag skyller allt på E... ;-)

Klickade in på bloggen i hopp om att E hade uppdaterat, och det hade hon =) 

E klagade i slutet av veckan på att hon började bli sjuk. Och gissa vem som också gått och blivit sjuk (IGEN) jo, that´s me !
känner att febern börjar rulla igång, om den inte redan gjort det vill säga. Bäst att knapra lite alvedon tror ja.
Av någon anledning känns det alltid som att jag och E är sjuka samtidigt. Jag tror jag ska sätta antingen mig eller henne i karantän nästa gång hon nämner nåt om att hon inte mår bra ;-)

Förresten så snackade E om Lazee av någon anledning för ett tag sen, och igår var han med i Extra Extra. Haha, jag tror han skrattade hela tiden ungefär.. Kul var de


(slänger in en av hans låtar då eftersom E inte lyckades lägga in en låt i förra inlägget)

/ H

Stjäl, själ, skäl

Jag är synsk. I fredags sa jag at jag skulle bli sjukare i helgen. Gissa vem som kunde förutspå framtiden?!
Jag är så trött på att alltid vara sjuk, det är så jävla frustrerande på nåt sätt, stjäl bara en förbannat massa energi.. Okej, jag kanske inte är sjuk så ofta men när man är det minns man ju knappt hur det känns att vara frisk.. Eller, jag är nog bara gnällig nu, haha, jag ska ge mig, det finns fan värre saker än förkylningar..

Veckan som kommer då, jag och Malin ska prata om en nyhet på samhällen, har ännu ingen aning om vilken, händer inte så mycket värt att nämna just nu, någon som har några ideér?

Tänkte lägga in en låt här, men det ville inte funka i dag :/


/E


Sönderhackat kadaver...

Drog i väg direkt till stallet efter skolan för att hinna hem i någorlunda tid för att skriva mina textkommunikationtexter. Men gissa om inget gick som planerat. Tar ut hästen ur boxen  för att upptäcka att båda bakbenen är stora som elefantben, tempar henne och inser att den arma kraken har 39,5 graders feber. Mockar boxen och hittar först en fot, troligen efter en älg och därefter 4 delar av ett ben, smidigt sönderhackade. Ärligt talat, sånt är verkligen inte trevligt. Det är sådana händelser som hjälper till att göra en dag lite sämre. Nu måste jag tillbaka i kväll och tempa henne igen och linda elefantbenen, inte så kul och ännu mindre tid till texterna...
Stackars lilla hästen som gått och blivit sjuk, nu hoppas vi att hon blir frisk fort som attan!

/E


Patrik 1,5

Var på bio med E igår, Patrik 1,5 som verkligen levde upp till förväntningarna.. Den var väldigt bra och väldigt rolig, men nu varé ju inte bara för att vi ville gå på bio som vi såg den. Det ska nämligen bli den första filmen som vi kommer recensera på vår hemsida, spännande och läskigt =P Vi har verkligen målat upp en bild på hur hemsidan kommer se ut när den är klar, dock tror jag att det kommer bli svårt att kunna få just den bilden. Men man får göra sitt bästa av saken, vad mer kan man göra?

Jag och Malin satt och googlade häromdan på "Karlstad" för att se lite bilder, vi kom in på tv4:s sida där dom hade satt upp en webbkamera på en hög höjd som blickade ut mot Karlstad.

Jag; Oj, där ser man gatan jätte väl, då får vi se till att inte mörda någon där (ironisk)
E; Malin, det har du fan rätt i ! (allvarlig)


Ibland undrar jag vad som snurrar i hennes huvud, eller vill jag ens veta?



/ H

Projektarbetet rullar igång.

Igår påbörjades projektarbetet mer på allvar, dags varé att fixa header till hemsidan o.s.v. Designa visade sig vara lite klurigt, hoppas man lär sig fort så man slipper sitta och få damp att det itne blir som man tänkt sig.
Idag blir det att fortsätta och förhoppningsvis hinna lite längre med design och sådär. Men vi lyckades iaf igår att fixa oss en ny blogg på hemsidan som vi kommer använda oss av istället för denna när vi väl får igång hemsidan (E är helt förstörd över att lämna blogg.se)
En väldigt snygg och väldigt komplicerad "under konstruktion" sida har vi lyckats publicera iaf, hehe =) Ett riktigt fem minuters arbete. Men men, alltid något =)



 / H

Jörgen Mongo

"Polisen har gått ut med en varning om malin 18 från grums. Hon har fått körkort säger rikschefen jörgen mongo till svt. Spärra alla vägar i hela sverige o se upp. Nu kommer hon. Haha"

Tack Sophie för detta fina sms....!

I morse tog jag bilen till skolan, mycket spännande måste jag säga. Körde barfota för de som finner den informationen relevant. Skulle därefter direkt ut till stallet så då fick jag köra bilen helt själv för första gången (nu körde jag med mina pumps) . Det var lite nervöst måste jag erkänna, hela benet skakade när jag skulle starta bilen. Men det gick bra det med till slut. Jag åkte inte vilse och jag krockade inte!

Nu ska jag sätta mig med rättskunskap arbetet, ser inte fram emot det ett dugg så wish me luck!


/E

jag vill också köra bil.

Skoldagen idag har inte varit speciellt ansträngande. Började med samhäll där vi hade läxförhör, i grupp. Sen hade vi svenska där ingen gjorde speciellt mycket, allmänt slapp dag. Men åkte iaf bil i morse med Malin som som sagt har fått körkort, Grattis ! =) Så nu hoppas jag ju på en trip till Stockholm senare i höst. ;-)
Nu när hon har fått körkort är jag jätte sugen att börja köra bil, fast det räcker med ett kärringstopp så tycker jag nog inte att det är så kul längre ;-) Men man får väl kämpa på.

Sitter just nu och försöker få ihop rättskunskaps läxan om arbogamorden, det går väl sådär måste jag säga. Har fått ihop en halv sida dravvel så nu blire att ta paus en stund.


Fotade till hemsidan igår, och E ställde upp och posade framför statyn.


E fotar för fullt...

/ H

Segt...

Ja, fan va segt det går. Försöker få nånting gjort men det verkar vara helt omöjligt. Skulle behöva skriva min rättskunskap uppgift, men gör jag det? Nä, såklat inte, skulle behöva läsa samhäll men det får jag inte heller gjort. Det händer inte mycket i dag med andra ord. Skulle behöva ta tag i textkommunikationen men det händer inte mycket med det heller.. Enda som jag lyckats med är att jag och Malin fotade till hemsida i dag (vi har blivit väldigt bra på att ta tag i saker som vi planerar, bra vana;).

Är nog helt enkelt jävligt trött, har haft en tryckande huvudvärk hela dagen som inte verkar vilja ge vika. Dessutom fick jag inte min sovmorgon i morse eftersom jag skulle köra upp klockan 10 och jag lovar, det var inte lätt att sova överhuvudtaget innan väckarklockan ringde heller, jag och mina nerver är ju ingen vidare kombination.. Men nu gick det bra i alla fall, halleluja för det!




Trött... Och när jag tänker på det skulle jag behöva städa rummet också...

/E

trött?

Sitter på datorn och konstaterar småirriterat att min skrivare fortfarande inte funkar så jag konstaterar för mig själv att det är bara till att skutta i väg och hämta ett usb-minne. Men i bland är det som att man handlar helt utan att tänka för hux flux finner jag mig själv stirrandes in i badrumsskåpet. och nej, jag har inga usb-minnen på badrummet. Snacka om att vara jämt lite borta i huvudet. Jag skyller på att ryggen är så i hop knocklad att jag inte får nån blodgenomströmning till hjärnan, det fastnar liksom i knocklarna... Usch va jobbigt det är, kan det inte bara gå över snart?


I vilket fall som helst så är det en del att göra denna vecka, ska läsa 20 sidor samhällskunskap tills på onsdag, skriva en uppsats i rättskunskap tills på torsdag, klippa ut 10 bilder tills fredag, däremellan fota till hemsida och på fredag eventuellt jobba med den... Puh, kommer bli tufft det här. Jag blir helt slut bara jag läser vad jag skrivit...

Nej, nu ska jag sluta gnälla och masa mig i väg och hämta usb-minnet, i rätt rum förhoppningsvis...




Bästa hunden någonsin! Blir alldeles tårögd när jag ser de här bilderna, hon var allt för go, den där lilla krulltotten!

/E

I dag blir det hål i väggen!

Söndag i dag, och det innebär premiär för Hål i Väggen på TV6! Börjar klockan åtta och håller på i en halvtimme så det tänker jag kolla in och se om det är nåt att ha!



Jag menar, kolla in klippet, det är ju fan helt sjukt :P



/E

Mörkt för hundrafemtioelfte gången...

Söndag och jag är uppe alldeles för tidigt, tack vare att maja och hennes kompis vaknade halv tio och direkt dom börjar prata så låter det ungefär som dom sitter brevid och tjattrar i örat på mig. Men men, kanske man kan göra något vettigt av dagen och få saker och ting gjorda.

Igår blev det iaf in till stan en sväng för att käka mat. Firade Maja som fyller år så hon fick välja, och gissa vart det blev. Mcdonalds såklart, vad annars? När jag fyller år blir de iaf mer riktig mat, antagligen på restaurang freden eller mongolian (jag tänker i god tid här nu).
Men iallafall, kom hem och då kom lite folk och firade, samtidigt som jag färgade mitt hår faktiskt. Något jag fick för mig när jag gick på köpcentret,så jag fixade ljusbrun färg och sen fick jesper (!) färga det på mig. Och såklart blev det alldeles för mörkt, mörkbrunt. Attans !

På kvällen tröstades jag dock med ost och kex samtidigt som vi tittade på Batman the dark knight. Bra avslutning på dagen !



Fotade lite på Jepser saltvattensakvarium igår.


Hans nyinköpta muräna, usch !


En stor drakfisk och en annan gul liten sak som var förbannat snabb.


Den lilla drakfisken :-)


Hela akvariumet, skapligt mycket pengar som står där vill jag lova.

/ H


Höst

Det är bara att konstatera, hösten är verkligen här. Var nere vid sjön i dag och vattnet såg så förbannat lockande ut, så jag gick ner och kände på det. Plötsligt inte lika lockande. Det finns liksom ingen återvändo nu, sommaren är över och hösten är här. När jag kom hem satte jag mig därför och kollade på Kreta bilderna och jag kan inte låta bli att dela med mig lite av bilderna...

Jag dricker ketchup, åtminstone ser det ut som det :P

Malin i full färd med att få i hop sina 600 bilder, hon ser lite sorgsen ut, men det var hon inte! (hoppas jag....)

Hungrig som fan, men åt bara en dryg fjärdedel, så fastän det var jättegott blev personalen jätteledsen; OH NOOO, you didn´t like it... , Ehm, yeeaaah, just not very hungry svarade vi, men dom gick muttrandes därifrån, didn´t like it....
Så jävla skönt att det var varmt till och med på kvällarna, inga långärmade tröjor här inte!

När jag tänker efter tycker jag fan att jag är lik min mamma på det här kortet... Litegrann  i alla fall, samma blick på nåt sätt XD

The beach!
Jag gör mig iordning vid epilepsilampan i det mycket välstädade rummet, ( någon som minns danmark...;)

Svårt att bestämma sig? Hon ser i alla fall aningens skeptisk ut, undrar vad som stod i den menyn;)

Malin diggar drinkarna!
Jag diggar yoghurtglassarna!
 Sned bild, men stökigt rum som ni ser och sliten Malin i bakgrunden är det i alla fall

Trots att vi just lämnat solen och värmen var det skönt när vi kom hit till Göteborgs terminal och skulle kliva på tåget hem. Vi var rejält slitna efter att ha sovit tre timmar på två dygn och resan hade varit småjobbig, Rethymnons flygplats är vidrig, så på nåt sätt var det rätt skönt att veta att snart, snart var vi hemma igen!


/E



taggad !

Satt hemma hos Malin igår som sagt där vi fixade lite med projektarbetet. Vi kom fram till ett namn som får duga och beställde webbhotell/domän. Så nu har vi det fixat, har även skaffat nya snygga mailadresser, det är så lööööövely ! Vill sätta igång med allt på en gång, nu nu nu !
Dessutom verkar one.com hur bra som helst, lätt att förstå, support dygnet runt och ja, allt är verkligen toppen !

Verkligen taggad att fixa med hemsidan, skriva artiklar och allt som hör till. En gratis annonsering på google har vi fått också, great !



/ H

Kreativitet

I går satt jag och Malin och jobbade med vår hemsida i flera timmar. Resultatet? Vi har numera ett namn och en registrerad domän. Detta tog oss alltså tre timmar. Jag måste erkänna att jag är aningens oroad inför fortsättningen om det ska gå i den här takten...;)



Kanske inte var jättekonstigt att det tog tid, men man blir faktiskt jättetrött när man måste tänka så mycket :P


/E

zombie skaré va !

Dagen började med rättskunskap i tre timmar, phu ! Fick såklart läxa, så till nästa vecka blir det att skriva två sidor om obduktionsbilderna till arbogamordet som ligger ute på pirate bay.
Sen var det dags att spela in klassens staffetfilm, zombiefilmen =)  Gick strålande, skriken och slagsmålet i vår scen kommer ju bli lysanade, typ iaf =P Så nästa vecka blir det redigering och lägga på passande musik.

Har jämt precis kommit hem från badhuset där jag har simmat tillsammans med Malin. Parkerade först i den varma barnpoolen, sen blev det att röra på fläsket minsann, 40 längder, alltså 1km simning blev det i stora bassängen. Har nu också tänkt oss att detta ska bli en god vana =)

 

       

/ H


haha, en grumsing !

Onsdag vilket betyder att det var idol på tvn idag, audition i Karlstad dessutom. Alltså inget jag missade direkt =)  Såg lite folk man kände igen, grumsfolk som var med också. Lite små kul att se, haha....

Mamma köpte förresten marabous nya choklad förut, amigo. Mjölkchoklad med nachocips, låter ju helt vidrigt. Och smaken? ja, vad ska man säga. Det smakade som man käkade nachochips med choklad på, nån annan beskrivning går inte att ge ;) Men kan iaf säga att den inte var en hit direkt



/ H


Tillbaks

Japp, nu är jag tillbaks, blondare än någonsin! I dag har jag nämligen ställt upp som offer till min syster som skulle göra nåt slags färgprov i dag (hon är frisör). Det skulle ta ca 1 och en halv timme sa hon och vi skulle börja klockan 9, trots att jag skulle missa sam B ställde jag upp, jag kan aldrg säga nej när hon ber om nåt, snäll lillasyster som jag är...

Så jag kom dit och fick sätta mig ner i stolen och vänta medan Sophie (syster) går och blandar i ordning färgerna, lagom nervös är jag inför hur detta ska gå och inte blir det bättre av att Sophie kommer tillbaka och viskar att hon är väldigt nervös och inte är säker på att hon blandat rätt... Tack för den! Det kändes genast mycket bättre... Men efter vad som kändes som en evighet är slingorna ur, håret platt och klockan närmare tolv, då får hon för sig att jag behöver klippas också så inte förrän runt tjugo i ett fick jag äntligen lämna frisörstolen och sträcka på mig! Men jag är nöjd, hon tog god tid på sig men det blev bra, inga stora skillnader men det ville jag inte ha heller så det blev kanon!

Min syster efter att ha blivit nerskjuten med en kubb....


/E


efterlysning.

Slapp skoldag med textkommunikation som faktiskt var skapligt kul. Körde bl.a. familje geni då jag skrek oj, oh oh ! istället för tut :P haha

Skickade sms till Malin tidigt i morse, och sen ett till under dagen, och sen ett jämt nyss. Inte ett ljud har jag hört av henne på hela dagen. Vart har hon tagit vägen? Visst att hon inte har så bra koll på sin mobil jämt men ändå, inte ens ett blogginlägg har skrivits. Jag är orolig.

Malin Eriksson, blond liten onge.
Någon som sett eller hört något från henne?




/ H


skriva, skriva, skriva....

Varit en slapp dag idag, först samhäll där vi redovisade lite, sen klasskort (usch!) och svenska.
Nu sitter jag här och försöker skriva texterna till textkommunikationen i morgon, gestaltningstexten känsla för vatten och sen ett reportage om mig själv. Och jag kan säga att det inte går så himla bra, har suttit och tittat på prison break nu, två första avsnitten på fjärde säsongen, yahoo !

Nej, dags för en dusch och sen göra klart texterna, wish me luck !




Sitter och lyssnar på musik också, så jag kom och tänka på arvikafestivalen. Får se om det blir ett tredje år på rad, eller om man kanske ska satsa på någon annan festival? Festival ska jag på iaf, den saken är skapligt klar ! 
Bajamajorna, here I come again.   HAHA

/ H

snabbare än snabbast !

idag har jesper hjälpt mig att formatera om min dator, och den blev som ny =) Nu går det att väldigt snabbt, och det vet jag inte när den gjorde senast. Nu hade jag tänkt att försöka hålla den såhär också, men så kommer det inte bli. Det bör jag veta eftersom jag har avverkat 4 datorer och säkert formaterat varje dator minst en gång.
Installerade iaf word och allt det tjafset förut som man måste ha för att göra skolarbeten, och titta så fint det var. Kanske att det blir roligare att skriva skolarbeten nu?
yeah, right !




/ H


En dag made in hell

Vet inte om man kan säga så ens, men så känns det. Jag har övningskört i 4 timmar i dag, 4 jävla långa tortyrtimmar... Vet ni hur mycket jag avskyr att köra bil? MYCKET! Jag vet inte hur länge en vanlig körskolelektion håller på, men inte fan är det 4 timmar. Undra på att man blir slut i huvudet och svänger ut på vänster sida av vägen och fortsätter att köra där för man fattar inte vad körskoleläraren säger när hon undrar om jag inte ska byta sida... Vad då, vad menar du säger jag innan hon upplyser mig om att man ska åka på höger sida...
Yes, bra jobbat säger jag bara, kanon att jag vet vilken sida av vägen man ska åka på, verligen great...


Såna här dagar saknar jag verkligen Kreta...

got to looove the pain

02:32, jag vaknar och spärrar upp ögonen liknande en uggla på extacy (kan tänka mig att det kan ha sett ut så iaf). Kramp i mitt satans ben! Något som väcker mig allt för ofta om nätterna så är det just denna outhärdliga smärta av kramp i benet. Och jämt säger folk att jag ska ställa mig upp och sträcka ut benet, och varje gång säger jag att jag ska göra det nästa gång det inträffar. Men nästa gång det inträffar så gör jag det ändå inte, det går ju inte. Jag ligger ju halvt död och det enda man kan tänka på är smärtan och att man vill rulla ihop till en liten boll. Men denna gången skulle det ske.
Fort reste jag mig upp och ställde mig på golvet för att sträcka ut benet, något som egentligen inte var helt genomtänkt, för vad tänkte jag på när jag helt plötsligt valde att ställa mig upp med en fart jag aldrig tidigare skådat, då jag dessutom sovit i tre timmar redan. Jag som blir yr då jag reser mig för fort från soffan, detta slutade ju med att jag i stort sett ramlade tillbaka i sängen igen, fortfarande med kramp.
Men tillslut gav det sig iaf.


Träffade Malins systers valp förut också, den lilla plutten som finns på nån bild här i bloggen redan. Jättesöt, jag vill också ha en skräckinjagande rottweiler =)  Men men,  Ebba kan ju också se lite farlig ut, ibland iaf...



/ H

Rosa små loggböcker!

Onsdagar är ju för sköna ändå, visst börjar vi rätt tidigt men det är rätt soft att sluta halv två också! Dessutom inga läxor och i morgon är sista skoldagen denna vecka! Känns rätt gött, kan jag och Malin ta tag i vårt projektarbete, vi pratade faktiskt med vår handledare i dag i alla fall och nu ska vi bara lämna in papprena och sen är det möte och sen sätter vi igång. Ska bli riktigt spännande, ser fram emot det!


Ser det inte väldigt gott ut än då? Jag håller på att dö så sugen är jag på godis eller chips eller glass eller vad helst som inte är nyttigt, men just nu anstränger jag mig verkligen för att hålla mig borta från det under veckodagarna. Tur för mig att helgen börjar redan på torsadagkväll;)


/E

Mitt liv med hundra ord

Vaknade vid 9 och kände mig förvånansvärt utvilad, det brukar inte hända så det var en smärre chock. Faktum är att hela morgonen flöt på helt problemfritt och jag tänkte, shit vilket start på dagen. Dock har jag en dålig erfarenhet av att dagar som börjar bra brukar sluta dåligt, nu är ju dagen inte slut än, men än så länge har det varit en bra dag!

Började morgonen med att övningsköra, det gick mindre bra kan jag ju säga. Här pratar vi noll koncentration och jag gömmer ständigt bort att det är en tuta på ratten så när jag blir trött brukar jag luta huvudet mot ratten vilket framkallar en gäll signal. Man vaknar till liv igen kan jag ju säga...

Jag kom i alla fall fram till skolan till slut och första lektionen som var textkommunikation B. Vi fick reda på att vi skulle ha Anita större delar av kursen och jag tror hela klassen gillade den nyheten;). Därefter fick vi uppgiften att skriva om vårt liv med 100 ord, vilket var svårt men kul! Hela lektionen flöt på jättefort, och sedan satte jag och Annika oss ute i blåsten och käkade godis innan matten som gick väldigt fort den också, bjudna på kakor blev vi också, snäll mattelärare vi har!

Till nästa vecka ska jag i alla fall skriva ett reportage om mig själv. Måste säga att det känns lite märkligt, lite småego och schizofrent på samma gång... får se hur det går;)

Nu blir det till att sätta sig och försöka få i hop svenska uppsatsen också, ser jag inte fram emot...

Tårta, någon?


/E


2 cool 4 school.....

.... nja, riktigt så är ju inte fallet. 2 sick 4 school passar mycket bättre. Ja, kreta förkylningen sitter fortfarande i och nu nästan värre än någonsin, tyvärr.

Igår så var jag en snabbsväng till stan innan jag åkte hem till mamma och firande henne på födelsedagen. Kom hem med en kjol, en tröja och ett par skor med klack (!). Ja , jag har aldrig vart den typen som går runt i klackskor, jag gör det aldrig om jag ska vara helt ärlig. Men tänkte att det kan vara kul att ha, men vet inte riktigt om jag ska behålla dom än, men vi får se. Ska försöka hålla i mina pengar nu ett tag i alla fall, har gjort av med 2,5 studiebidrag på en vecka.

Mina kretabilder kom idag förresten, vilket var perfekt eftersom jag är hemma från skolan och gör allt för att slippa sätta igång med läxorna som jag struntat i under veckan. Så jag satte igång med att sätta in en massa bilder i mitt nyinköpta album istället.



/ H

Ska man inte få några förmåner??

Jag tycker verkligen att vår skola skulle se till att ge oss, den sista riktiga SPM3:an, ordentliga lektionssalar. Varför ska vi behöva tillbringa våra dagar i en trång liten paviljongjävel med luft som är totalt syrefattig? Efter en dag där tar det ett tag innan man återhämtar sig igen... 

Dessutom, det har knappt gått en vecka och det känns redan som att det kommer bli ett jobbigt år, redan en massa uppgifter som ska göras... Skulle jag få välja skola igen skulle jag lätt välja någon av alla nya mindre gymnasium. Ska vara slappt där har jag hört, men i vilket fall som helst kan det inte vara värre än det vi har nu... Fast jag har en svg känsla av att det kan vara jag som förstorar upp allt och gör det jobbigare genom att inte ta tag i saker i tid:P

Men jag ska inte bara vara negativ, vädret är ju asskönt i dag plus att gossip börjar igen! Det är stora plus det!
Här har vi i alla fall en som slipper tänka på jobbiga internet-uppsatser och
vattentexter...



/E


RSS 2.0